STANDAARD - SPILTRAP MET MODERNE TECHNISCHE OPLOSSINGEN

Onze spiltrap is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik en kan dienen als vluchttrap of nooduitgang. Tegelijkertijd kan hij worden gebruikt voor transport in de industrie of in kantoor- en woongebouwen. Onze verkopers en ingenieurs helpen je de beste en meest rendabele trapoplossingen te ontwikkelen. We voorzien je van constructie- en 3D-tekeningen en helpen je bij het meten, transporteren en monteren.

Bij het ontwerpen en bouwen van spiltrappen volgen we de normen van de Eurocodes. Maar we stellen hogere eisen. Waar grotere belastingen voorkomen, gebruiken we bewust modern staal met een hoge sterkte. Door de keuze van materialen te optimaliseren, worden onze functionele oplossingen eenvoudiger, lichter en milieuvriendelijker.

De levertijden voor Eurostair spiltrappen zijn kort. Ze worden intelligent en ruimtebesparend verpakt in dozen ter grootte van pallets. Om de montage te vergemakkelijken zijn alle onderdelen duidelijk gemarkeerd. Deze ogenschijnlijk kleine dingen dragen ook bij aan een lagere impact op het milieu.

DETAILS ZIJN BELANGRIJK VOOR JE KEUZE VAN EEN SPILTRAP

Het ontwerp en de details in onze spiltrap zijn voor veel van onze klanten erg belangrijk en cruciaal. Daarom kiezen we bijvoorbeeld voor een uitstekende ambachtelijke productie van leuningen op maat om de beste functie te krijgen - een leuning zonder naden of spanklemmen - en met een dynamische vorm over de hele trap.
In de delen waar grotere belastingen voorkomen, werken we bewust met hoogspanningsstaal dat met al zijn sterkte en lichtgewicht veel voordelen biedt.

+
+
+
+
+
+

Spiltrappen gemaakt van hoogwaardig staal, eenvoudig en snel te monteren.

Van een van de toonaangevende trappenfabrikanten in Europa.

Opties voor standaard spiltrap

De meeste onderdelen van een spiltrap bestaan in verschillende versies, zodat ze bij jouw trapoplossing passen. Er zijn meer opties dan degene die we hier presenteren. Neem contact met ons op voor meer alternatieven.

STAPPEN
RAILS
PLATFORMS
HANDLEIDINGEN
BESCHERMENDE KOOIEN
Oppervlaktebehandeling
INSPIRATIE
Laat je inspireren door onze producten

WIJ HELPEN U MET DE PROJECTPLANNING

Met onze jarenlange ervaring helpen we je met raad en daad bij de planning van je project. Bij het bestellen wordt elke trap specifiek ontworpen en de tekening wordt voor productie ter goedkeuring naar je opgestuurd. We helpen je met de berekening van de belasting en voorzien je van alle andere benodigde documentatie. Het maakt niet uit bij welke stap in het proces we elkaar ontmoeten, we zoeken naar de beste oplossing voor u. Met onze jarenlange kennis optimaliseren we welke besparingen mogelijk zijn en bereiken we toch de hoogste kwaliteit.

We gebruiken cookies om gegevens te verzamelen voor het verbeteren van de gebruikerservaring, het analyseren van sitegebruik en marketingdoeleinden. Bekijk ons privacybeleid