Eurostair® Spiltrappen

We hebben spiltrappen voor al je behoeften, of het nu voor industrie, kantoor, openbare omgeving of thuis is. We hebben drie verschillende basismodellen in ons assortiment die allemaal in hoge mate aanpasbaar zijn. De reeks opties kan je alles bieden, van een veilige vluchttrap tot een zeer exclusieve spiltrap met houten treden en glazen leuningen voor thuis. Ons verkoopteam en onze ontwerpers helpen je van idee tot oplevering.

Spiltrappen gemaakt van hoogwaardig staal, eenvoudig en snel te monteren.

Van een van de toonaangevende trappenfabrikanten in Europa.

INSPIRATIE
Laat je inspireren door onze producten

De brede waaier aan toepassingen van spiltrappen.

Ben je geïnteresseerd in spiltrappen? Dan zijn we blij dat je de weg naar Eurostair gevonden hebt. Afhankelijk van uw wensen, spiltrappen kan zowel buiten als binnen worden gebruikt.

  • Interieurs: spiltrappen verbinden verschillende verdiepingen in woonhuizen, appartementen, lofts en kantoren.
  • Toegang tot zolders: spiltrappen zijn een populaire keuze om zolders om te bouwen tot leefbare ruimte.
  • Toegang tot kelders: Spiltrappen worden vaak gebruikt in residentiële en commerciële gebouwen om toegang te krijgen tot kelders of subkelders. Ze nemen minder ruimte in dan traditionele trappen.
  • Nooduitgangen: in sommige gebouwen worden spiltrappen gebruikt als extra vluchtwegen of nooduitgangen. Dankzij hun compacte ontwerp kunnen ze in omstandigheden met beperkte ruimte worden geplaatst.
  • Esthetische accenten: spiltrappen worden vaak om esthetische redenen gebruikt in gebouwen. Ze geven een speciale toets aan een ruimte en kunnen een opvallend of designelement worden.
  • Buitentoepassingen: Er zijn weerbestendige modellen die buiten gebruikt kunnen worden. Deze worden bijvoorbeeld gebruikt op terrassen, balkons of in tuinen. Ook als vluchttrap in elk type gebouw.
  • Commerciële en bedrijfsruimtes: in bedrijfsruimtes zoals restaurants, bars en winkels worden wenteltrappen gebruikt om verschillende niveaus met elkaar te verbinden, vaak als architecturaal hoogtepunt.

Spiltrappen in drie designs en talrijke modellen.

Hier bij Eurostair vind je drie verschillende versies van spiltrappen:

  1. De standaardversie is eenvoudig te monteren met weinig onderdelen. De wenteltrap is gemaakt van hoogwaardig staal en is slipvast tot classificatie R13. We bieden hem aan in vijf leuningmodellen.
  2. De premium versie heeft een radius tot 1.500 millimeter. De designreling heeft palen met vierkante buizen, de treden zijn discreet bevestigd. We bieden ook opties op maat.
  3. exclusieve versie biedt functie en design in een optimale combinatie. We bieden deze wenteltrap aan met exclusieve materialen zoals graniet, glas en leder. De sluitingen van de treden zijn verborgen. Bovendien is de wenteltrap verkrijgbaar met optionele verlichting.

Spiltrappen van Eurostair

Bent u op zoek naar een competente partner voor uw spiltrappen Zowel buiten als binnen? We zijn blij dat je ons gevonden hebt. Maak uw vrijblijvende aanvraag vandaag nog zodat we ook jou een op maat gemaakte spiltrap.

We gebruiken cookies om gegevens te verzamelen voor het verbeteren van de gebruikerservaring, het analyseren van sitegebruik en marketingdoeleinden. Bekijk ons privacybeleid