EXCLUSIEF - DE NIEUWE GENERATIE WENTELTRAPPEN

We hebben een wenteltrap ontwikkeld in een elegante vorm met veel doordachte details die je tijdens het hele proces kunt beïnvloeden. We hebben veel werk gestoken in de verschillende materialen om te voldoen aan de hoge eisen van architecten en interieurontwerpers. Geïnspireerd door Scandinavische architectuur en interieurtrends hebben we de grenzen verlegd van de mogelijkheden met een wenteltrap. Bovendien kun je met meer dan 999 mogelijkheden het ontwerp veranderen met verschillende modellen treden en leuningen, materialen en kleuren. Precies zoals jij het wilt.

EEN GEHEEL NIEUWE KIJK OP EEN SPILTRAP

Onze spiltrappen worden volledig volgens jouw wensen ontworpen. Ze kunnen een interieurstijl weerspiegelen, zich aanpassen aan de omgeving of luxe en elegantie toevoegen. Tegelijkertijd behoud je transparantie en licht in de omgeving.

Met deze opties hebben we een bijzonder exclusieve nieuwe generatie trappen gecreëerd waarbij je als klant betrokken bent bij het hele creatieproces.

+
+
+
+
+

Eindeloze mogelijkheden en combinaties

Stapoppervlakken

Railing modellen

Leuningen

Palen

Staal

Tegels of stenen oppervlakken

Leer

Glas

Hout

Kleur kan wonderen verrichten

Wat is het belangrijkste bij het kiezen van een kleur? Er zijn een paar dingen waar je aan moet denken, omdat de kleurweergave afhankelijk is van de lichtbron. Is het natuurlijk of kunstmatig? Zijn het gloeilampen of LED's die de kamer verlichten? Is het licht warm of koud? Zijn er ramen die licht binnenlaten? Om een kleur volledig te begrijpen, moet je met licht werken. Als je alle lichten uitdoet en alleen natuurlijk licht in een kamer hebt, zullen sommige kleuren niet zo opvallen en kunnen sommige kleuren te fel lijken. Als je verlichting toevoegt met spaarlampen, wordt alles groener omdat het licht de rode kleur niet reflecteert. Om opvallende kleuren te creëren, kun je RGB-licht gebruiken. Overweeg om met schaduw te werken bij het plaatsen van je elegante trap. Verschillende tinten van dezelfde kleur creëren harmonie en een aangenaam algemeen gevoel.

INSPIRATIE
Laat je inspireren door onze producten

We gebruiken cookies om gegevens te verzamelen voor het verbeteren van de gebruikerservaring, het analyseren van sitegebruik en marketingdoeleinden. Bekijk ons privacybeleid