De voordelen van Eurostair® spiltrappen

GALVANISEREN GEEFT DE BESTE CORROSIEBESCHERMING

Thermisch verzinken is de beste manier om je buitenproducten te beschermen tegen corrosie. Dit is onze overtuiging en is gebaseerd op de combinatie van kosten en levensduur van het product. Corrosie ontstaat veel sneller wanneer je gegalvaniseerd staal mengt met roestvrij staal. Wanneer een gegalvaniseerd materiaal in contact komt met een edeler materiaal zoals roestvrij staal, kan de functie van het galvaniseren verminderen en treedt er sneller corrosie op. Ongeacht de omgeving zal het materiaal bij gemengde materialen veel sneller corroderen dan wanneer de trap alleen uit gegalvaniseerd staal bestaat. In mariene of industriële omgevingen is de kans op corrosie aanzienlijk groter dan op het land. Je krijgt echt een goede bescherming tegen corrosie als je gegalvaniseerd staal gebruikt in combinatie met poedercoating, de zogenaamde duplexbehandeling.

EEN HOOGWAARDIG STAALPRODUCT HEEFT VEEL VOORDELEN

We werken bewust met moderne hogesterkte materialen voor onze wenteltrappen waar grotere belastingen voorkomen. Hoe hoger de sterkte van het staal is, hoe minder materiaal er nodig is en hoe dunner en lichter de constructie en het product kunnen worden gemaakt, maar nog steeds even duurzaam. Dit betekent dat er een kleinere hoeveelheid staal wordt gebruikt, maar dat de sterkte van het staal nog steeds hetzelfde is. Hier valt veel te winnen, niet in de laatste plaats vanuit milieuoogpunt. Minder materiaal leidt tot minder transport en minder energieverbruik. Lichtere voertuigen verbruiken minder brandstof, wat resulteert in een lagere uitstoot. Een ander milieuaspect van staalconstructies is dat ze kunnen worden gerecycled. Staal kan tot 100% gerecycled worden en zink tot 80%.

EENVOUDIGERE MONTAGE

LICHTER PRODUCT VOOR EENVOUDIGERE MONTAGE

We durven te stellen dat onze standaard wenteltrappen het gemakkelijkst te monteren zijn. Onze moderne materiaalkeuzes zorgen voor een lichter product dat ook gemakkelijker te monteren is. De wenteltrappen bestaan uit weinig onderdelen die zo verpakt zijn dat de montage eenvoudig en vlot verloopt. De treden van onze wenteltrap zijn ontworpen met een sleutelgat om de trede gemakkelijk aan de centrale buis te bevestigen. De verbinding van de leuningen is ontworpen met een huls om de montage te vereenvoudigen, terwijl de verbinding van de leuningen verborgen is aan de onderkant. Samen met de trap geven we je een eenvoudige montagehandleiding met grondige illustraties en beschrijvingen, zodat je de montage in zeer korte tijd kunt voltooien. Er zijn duidelijke voordelen voor het milieu bij het verzenden van een lichter product en tegelijkertijd zijn de onderdelen gemakkelijker te hanteren bij de productie, het verzinken en de montage.

GELEVERD IN SLIMME VERPAKKING

De levertijd voor onze standaard wenteltrap bedraagt normaal vier weken vanaf de besteldatum. Indien nodig kun je ook een speciale levering binnen drie of twee weken bestellen. Al onze producten worden bewaakt door ons bedrijfscontrolesysteem, waardoor we in realtime kunnen zien waar de trap zich in de productie bevindt en wanneer hij onze productiefaciliteit verlaat. Ons brede assortiment wenteltrappen maakt het mogelijk om de onderdelen voor alle hoogtes te standaardiseren en maakt het ontwerp eenvoudig aanpasbaar voor de meeste oplossingen. Wanneer de wenteltrap wordt geleverd, worden alle onderdelen van de trap gemarkeerd en verpakt in dozen om het gemakkelijk te maken wanneer de montage moet worden uitgevoerd. Bouten en schroeven zijn verpakt in uitstekende verpakkingen die het makkelijk maken om kleine onderdelen bij te houden en het risico op verlies te minimaliseren. In het pakket zitten montage-instructies voor elke trap. De dozen waarin we de trap leveren, besparen ruimte in de vracht en maken de montage eenvoudig. Alles voor een eenvoudigere montage en minder impact op het milieu.

We gebruiken cookies om gegevens te verzamelen voor het verbeteren van de gebruikerservaring, het analyseren van sitegebruik en marketingdoeleinden. Bekijk ons privacybeleid