Over ons

Wie we zijn

We produceren en verkopen spiraaltrappen, rechte trappen, modulaire hellingbanen en roosters voor zowel binnen als buiten. We worden gedreven door continue productontwikkeling in zowel design als functie en zijn erg trots op de kwaliteit die we leveren. U als klant staat altijd centraal en we zijn gespecialiseerd in oplossingen op maat. Vandaag de dag zijn we een van de toonaangevende fabrikanten van spiraalltrappen in Scandinavië en een groeiende markt in Noord-Europa.

Wat we doen

Om je perfecte trap te ontwerpen, werken we samen met aannemers, architecten en metaalconstructiebedrijven in heel Europa. Ons trapontwerpproces zorgt voor een aantrekkelijk ontwerp, functionaliteit die voldoet aan de markteisen en is volledig afgestemd op uw behoeften. We ontwerpen, plannen, produceren en transporteren de trap rechtstreeks naar jou!

Waar we zijn

Je vindt onze producten onder andere in wooncomplexen, ziekenhuizen, parkeergarages, badhuizen, magazijnen, kantoren, hotels maar ook in sportfaciliteiten, industriële gebouwen en in openbare omgevingen - kortom: eigenlijk overal. Onze producten zijn ook verkrijgbaar in heel Europa. Waar u zich ook bevindt, we horen graag van u. U bent ook van harte welkom om ons te bezoeken in een van onze kantoren.

Rechte trappen en spiltrappen van zeer sterk staal, eenvoudig en snel te monteren.

Van een van de toonaangevende trappenfabrikanten in Europa.

Eurostair® kwaliteitsbelofte

Eurostair® producten voldoen aan de normen van de Eurocodes en zijn gemaakt van modern, zeer sterk staal. Dit maakt onze trappen een eenvoudige, lichtere en milieuvriendelijke oplossing.

Ons kwaliteitsmanagement is gecertificeerd volgens EN ISO 9001 en ons milieubeheer volgens EN ISO 14001.
Onze productieprocessen zijn gecertificeerd volgens EN ISO 1090-1 (uitvoering van staal- en aluminiumconstructies) en EN ISO 3834-3 (kwaliteitseisen voor smeltlassen van metalen).

Je kunt onze huidige certificaten vinden in de downloads sectie.

Onze geschiedenis

Tor Pedersen richtte het bedrijf op in 1992. Het productiebedrijf werd in 1997 opgestart in Säffle, vlakbij de galvanisatiefabriek. Al snel verspreidde de verkoop zich over de Scandinavische landen en de rest van Europa. In 2010 verhuisden we ons hoofdkantoor naar ons nieuw gebouwde kantoorgebouw vlakbij het Vänern-meer in Karlstad. Vandaag de dag hebben we kantoren in vijf landen en zijn we een van Europa's toonaangevende fabrikanten van trappen.

Slide 1 of 19

Eurostair Denmark Aps

Eurostair Holding

We gebruiken cookies om gegevens te verzamelen voor het verbeteren van de gebruikerservaring, het analyseren van sitegebruik en marketingdoeleinden. Bekijk ons privacybeleid