Over ons

Wie we zijn

We produceren en verkopen spiraaltrappen, rechte trappen, modulaire hellingbanen en roosters voor zowel binnen als buiten. We worden gedreven door continue productontwikkeling in zowel design als functie en zijn erg trots op de kwaliteit die we leveren. U als klant staat altijd centraal en we zijn gespecialiseerd in oplossingen op maat. Vandaag de dag zijn we een van de toonaangevende fabrikanten van spiraalltrappen in Scandinavië en een groeiende markt in Noord-Europa.

Wat we doen

Om je perfecte trap te ontwerpen, werken we samen met aannemers, architecten en metaalconstructiebedrijven in heel Europa. Ons trapontwerpproces zorgt voor een aantrekkelijk ontwerp, functionaliteit die voldoet aan de markteisen en is volledig afgestemd op uw behoeften. We ontwerpen, plannen, produceren en transporteren de trap rechtstreeks naar jou!

Waar we zijn

Je vindt onze producten onder andere in wooncomplexen, ziekenhuizen, parkeergarages, badhuizen, magazijnen, kantoren, hotels maar ook in sportfaciliteiten, industriële gebouwen en in openbare omgevingen - kortom: eigenlijk overal. Onze producten zijn ook verkrijgbaar in heel Europa. Waar u zich ook bevindt, we horen graag van u. U bent ook van harte welkom om ons te bezoeken in een van onze kantoren.

Rechte trappen en spiltrappen van zeer sterk staal, eenvoudig en snel te monteren.

Van een van de toonaangevende trappenfabrikanten in Europa.

WIJ ONTWERPEN EN PRODUCEREN UNIEKE TRAPOPLOSSINGEN VOOR BINNEN- EN BUITENOMGEVINGEN

Eurostair® presteert solide vakmanschap met uitgewerkte details in een kwaliteitsgedreven productieproces. Samen met jou vinden we de beste trapoplossing voor jouw woning en we weten welke keuzes en optimalisaties kunnen worden gemaakt om het beste resultaat te bereiken. Een voorbeeld is dat we staal met hoge sterkte gebruiken - licht, sterk en met klimaatpositieve effecten. Onze ontwerpers gebruiken de beste 3D-software op de markt waarmee je nauwkeurige tekeningen en 3D-visualisaties voor je trap krijgt.
We zijn een Strong Partner en we willen de beste producten op de markt leveren voor jouw projecten.

Eurostair® kwaliteitsbelofte

Eurostair® producten voldoen aan de normen van de Eurocodes en zijn gemaakt van modern, zeer sterk staal. Dit maakt onze trappen een eenvoudige, lichtere en milieuvriendelijke oplossing.

Ons kwaliteitsmanagement is gecertificeerd volgens EN ISO 9001 en ons milieubeheer volgens EN ISO 14001.
Onze productieprocessen zijn gecertificeerd volgens EN ISO 1090-1 (uitvoering van staal- en aluminiumconstructies) en EN ISO 3834-3 (kwaliteitseisen voor smeltlassen van metalen).

Je kunt onze huidige certificaten vinden in de downloads sectie.

Onze geschiedenis

Tor Pedersen richtte het bedrijf op in 1992. Het productiebedrijf werd in 1997 opgestart in Säffle, vlakbij de galvanisatiefabriek. Al snel verspreidde de verkoop zich over de Scandinavische landen en de rest van Europa. In 2010 verhuisden we ons hoofdkantoor naar ons nieuw gebouwde kantoorgebouw vlakbij het Vänern-meer in Karlstad. Vandaag de dag hebben we kantoren in vijf landen en zijn we een van Europa's toonaangevende fabrikanten van trappen.

Slide 1 of 20

1992

Eurostair is opgericht door de huidige eigenaar Tor Pedersen. Het bedrijf werd opgericht onder de naam Nordiska Stålprodukter.

1997

Ontwikkeling en productie van de Eurostair® wenteltrap.

1999

Eurostair Production i Säffle etableres.

1999

Typegoedkeuring voor spiltrappen. Eurostair is de eerste op de markt.

2001

Eurostair Aps in Denemarken opgericht

2009

Oprichting van Eurostair Holding

2010

Nordiska Stålprodukter verandert naam in Eurostair.

2010

Eurostair AS in Noorwegen opgericht

2011

Eurostair verhuist naar een nieuw hoofdkantoor en pand in Karlstad.

2013

Eurostair gecertificeerd volgens ISO EN 9001

2013

Eurostair introduceert de concepttrap “Exclusive”.

2014

Eurostair gecertificeerd volgens ISO EN 14001

2014

Eurostair gecertificeerd volgens EN 1090

2015

Eurostair Polen opgericht

2016

Eurostair GmbH in Duitsland opgericht

2016

Eurostair Business System - Kwaliteit en precisie met volledig gedigitaliseerde bedrijfsprocessen

2019

Eurostair Air - Bedrijfsvervoersdienst

2021

Eurostair Autodrawing System - automatisch tekeningen maken

2022

Nieuwe Eurostair poedercoatingfaciliteit

2023

Eurostair opent nieuwe productiefaciliteit in Polen

We gebruiken cookies om gegevens te verzamelen voor het verbeteren van de gebruikerservaring, het analyseren van sitegebruik en marketingdoeleinden. Bekijk ons privacybeleid