Premium - een spiltrap op maat voor alle soorten woningen

Een elegante spiltrap speciaal ontworpen voor gebruik binnenshuis. Veel handgemaakte details en keuzes om je trap te personaliseren. Eurostair® De premium spiltrap wordt gedeeltelijk geproduceerd uit voorraadonderdelen maar omvat ook uren vakmanschap voor leuningen en platformen. De oppervlaktebehandeling is meestal met poedercoating.

Hoge mate van aanpassing

Onze Premium wenteltrappen kunnen in hoge mate op maat gemaakt worden, terwijl sommige onderdelen uit onze voorraad standaardonderdelen komen. Op deze manier kunnen we gebruik maken van ons efficiënte productieproces en toch een high-end design meubelstuk voor je huis of kantoor leveren dat een echte blikvanger zal blijken te zijn.

Premium spiltrap

Het topmodel van onze wenteltrap is voornamelijk gebouwd voor gebruik binnenshuis in kantoren, winkels, hotels, appartementen, de gezondheidszorg, sportstadions enz. De trap wordt gedeeltelijk geproduceerd met onze standaardonderdelen, maar er wordt ook vakmanschap toegepast.

Je kiest de kleur, het materiaal van de treden, het type leuning, de supervisor en nog veel meer dat je trap individueel maakt en een unieke look geeft voor jouw specifieke project. We hebben een product gemaakt dat profiteert van alle voordelen van massaproductie, maar met een systeem waarbij jouw keuzes een uniek ontwerp creëren.

Straal: van 1000-1500 mm.

Eurostair premium spiltrap
+
+
+
+
+

Opties voor premium spiltrap

De meeste onderdelen van een premium spiltrap bestaan in verschillende versies, zodat ze bij jouw trapoplossing passen. Er zijn meer opties dan degene die we hier presenteren. Neem contact met ons op voor meer alternatieven. 

STAPOPPERVLAKKEN
Reling
Leuning

Oppervlaktebehandeling

Oppervlaktebehandeling is bedoeld om het product een lange levensduur of een specifieke kleur te geven. In combinatie biedt het zowel corrosiebescherming als kleur. Thermisch verzinken is de beste corrosiebescherming en beschermt je product tegen oxidatie.

INSPIRATIE
Laat je inspireren door onze producten

WIJ HELPEN U MET PROJECTPLANNING


Met onze jarenlange ervaring helpen we je met begeleiding en advies bij de projectplanning. Bij de bestelling wordt elke trap specifiek getekend en de tekening wordt voor productie ter goedkeuring naar de klant gestuurd. We helpen je met de berekening van de belasting en voorzien je van alle benodigde documentatie. Waar in het proces we elkaar ook ontmoeten, we zoeken naar de beste oplossing en de besparingen die mogelijk zijn zonder aan kwaliteit in te boeten.

We gebruiken cookies om gegevens te verzamelen voor het verbeteren van de gebruikerservaring, het analyseren van sitegebruik en marketingdoeleinden. Bekijk ons privacybeleid