Premium - een spiltrap op maat voor alle soorten woningen

Een wenteltrap met elegant design voor zowel binnen als buiten. Veel handgemaakte details en keuzes om je trap te personaliseren. Eurostair® De premium wenteltrap wordt gedeeltelijk geproduceerd uit voorraadonderdelen maar omvat ook uren vakmanschap voor leuningen en platformen. De oppervlaktebehandeling is meestal met poedercoating.

Premium wenteltrap

Het topmodel van onze wenteltrap is voornamelijk gebouwd voor gebruik binnenshuis in kantoren, winkels, hotels, appartementen, de gezondheidszorg, sportstadions enz. Het is ook een uitstekende keuze om buiten te gebruiken. De trap wordt gedeeltelijk geproduceerd met onze standaardonderdelen, maar er wordt ook vakmanschap toegepast.

Straal: van 1000-1500 mm.

+
+
+
+
+

Opties voor premium spiltrap

Stapoppervlakken

Reling

Leuningen

Oppervlaktebehandeling

Oppervlaktebehandeling is bedoeld om het product een lange levensduur of een specifieke kleur te geven. In combinatie biedt het zowel corrosiebescherming als kleur. Thermisch verzinken is de beste corrosiebescherming en beschermt je product tegen oxidatie.

WIJ HELPEN U MET PROJECTPLANNING


Met onze jarenlange ervaring helpen we je met begeleiding en advies bij de projectplanning. Bij de bestelling wordt elke trap specifiek getekend en de tekening wordt voor productie ter goedkeuring naar de klant gestuurd. We helpen je met de berekening van de belasting en voorzien je van alle benodigde documentatie. Waar in het proces we elkaar ook ontmoeten, we zoeken naar de beste oplossing en de besparingen die mogelijk zijn zonder aan kwaliteit in te boeten.

We gebruiken cookies om gegevens te verzamelen voor het verbeteren van de gebruikerservaring, het analyseren van sitegebruik en marketingdoeleinden. Bekijk ons privacybeleid