Eurostair® rechte trappen

Eurostair® levert rechte trappen volgens uw behoeften. Wij produceren en leveren stalen trappen voor de industrie, kantoren, scholen, woningen en openbare omgevingen. Deze worden gebruikt als toegangstrappen, transporttrappen en evacuatietrappen, voor zowel binnen als buiten. Je kunt kiezen tussen onze twee verschillende modellen, standaard en premium, afhankelijk van je wensen.

Rechte trappen gemaakt van zeer sterk staal, met eenvoudige en snelle montage.

Van een van de toonaangevende trappenfabrikanten in Europa.

INSPIRATIE
Laat je inspireren door onze producten

Buitentrap gemaakt van hoogwaardig staal.

Naast onze spiltrappenWe maken ook rechte trappen voor buitengebruik. Deze buitentrap zijn gemaakt van staal, wat tal van voordelen heeft:

  • Duurzaamheid: staal is een uiterst sterk en duurzaam materiaal. Stalen buitentrappen zijn bestand tegen de elementen en extreme weersomstandigheden zoals regen, sneeuw, hitte en vorst.
  • Weinig onderhoud: Vergeleken met houten trappen, stalen buitentrap hebben doorgaans minder onderhoud nodig. Ze hoeven niet geverfd of verzegeld te worden en zijn bestand tegen ongedierte en schimmels.
  • Draagvermogen: staal is een zeer veerkrachtig materiaal. Stalen buitentrap zijn daarom ideaal voor toegang tot hogere gebieden zoals terrassen, balkons of daken en natuurlijk kantoorgebouwen.
  • Brandbeveiliging: staal is een onbrandbaar materiaal, waardoor stalen buitentrap een uitstekende keuze voor brandbeveiliging. In geval van brand dragen ze niet bij aan de verspreiding van het vuur.
  • Milieuvriendelijkheid: staal is een 100% recyclebaar materiaal. Dit betekent dat oude staalconstructies kunnen worden gerecycled en hergebruikt.
  • Snelle installatie: stalen trappen voor buiten zijn vaak geprefabriceerd en kunnen relatief snel worden geïnstalleerd. Dit verkort de bouwtijd en minimaliseert de overlast op de bouwplaats.
  • Aanpassingsvermogen aan terrein: Stalen buitentrap kan worden ontworpen om zich aan te passen aan het terrein en de omstandigheden ter plaatse. Dit maakt het mogelijk om trappen te bouwen op heuvelachtig of oneffen terrein.
  • Veiligheid: stalen trappen kunnen worden uitgerust met antislipvloeren en leuningen om de veiligheid van de gebruiker te garanderen.

Buitentrappen in verschillende combinaties.

In de buitentrappen die je bij Eurostair kunt krijgen, kun je onze twee standaard leuningmodellen combineren met verschillende roosters. De leuning aan de binnenkant is optioneel en kan op elk moment worden toegevoegd. We bieden ook twee modellen trapbomen en optimaal een beschermende kooi.

Balktrappen voor buiten - vraag het ons

En nu is het jouw beurt. Als je buitentrap voor uw gebouw, wacht dan niet langer. Doe vandaag nog uw aanvraag of vraag direct online een vrijblijvende offerte aan. Bij Eurostair voorzien we je gebouw graag van de juiste buitentrap ook.

We gebruiken cookies om gegevens te verzamelen voor het verbeteren van de gebruikerservaring, het analyseren van sitegebruik en marketingdoeleinden. Bekijk ons privacybeleid