Opties voor spiltrap standaard

We gebruiken standaardcomponenten voor een rationele productie, wat resulteert in een goede prijs en een constant hoge bouwkwaliteit. De trappen worden natuurlijk specifiek voor uw gebouw en uw eisen op maat gemaakt.

De onderdelen die een Eurostair® spiltrap bestaat uit zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen. Je kunt hieronder onder elke categorie meer lezen over de opties voor elk onderdeel.

Stapoppervlakken

Je kunt kiezen uit verschillende opstapoppervlakken. Voor buiten worden vaak roosters gebruikt als trede-oppervlak omdat ze als antislip werken en geen sneeuw en regen op het oppervlak verzamelen. Bovendien verstoort het de algemene visuele indruk van het gebouw niet omdat de trap gemakkelijk opgaat in de achtergrond. Voor een wenteltrap voor binnen kan je een houten oppervlak of een tapijt kiezen voor een zachtere en stillere trap.

stegyta gallerdurk spiraltrappa

PERSGELASTE TREDEN 33X50

PERSVERGRENDELD ROOSTER 33X11

Persvergrendeld rooster 33x33 mm

Persvergrendeld rooster 33x11 mm (enkel gekarteld)

Persvergrendeld rooster 33x33 mm (dubbel gekarteld)

SCHEURPLAAT

PLAAT

Geperforeerde plaat

Leuningen

Ons standaardassortiment biedt vijf verschillende trapleuningen. Bij alle vijf de opties bestaat de leuningstaander uit stangen met een U-profiel. Je kiest gewoon het model voor je trap dat het best bij de ruimte past. Twee van de trapleuningopties zijn kindveilige modellen. Om een wenteltrap volledig kindveilig te maken, mag geen enkele opening groter zijn dan 100 mm.

INDUSTRIËLE RELING

KINDVEILIGE RELING MET BOGEN

KINDVEILIGE RELING MET PALEN

spiral staircase intermediate rails grating steps

BALUSTRADE MET KNIERAIL

RELING MET TWEE KNIERAILS

LEUNING GEGALVANISEERD

LEUNING MET POEDERCOATING

LEUNING OP MIDDENBUIS

BINNENLEUNING GEGALVANISEERD

Platformen

Er zijn twee verschillende soorten platformen: het uitstapplatform, dat het einde van de trap naar boven vormt, en het bordes (overloop) tussen de verschillende secties van een trap. Beide types hebben meestal een oppervlak van gegalvaniseerd traliewerk, maar kunnen ook gemaakt zijn van traanplaat, geperforeerd of glad plaatstaal. De leuning van een platform is, net als de andere onderdelen van de trap, verkrijgbaar in een industriële of kindveilige versie.
Grote platformen moeten aan de gevel worden bevestigd met beugels voordat de middenbuis wordt geïnstalleerd. Dit wordt allemaal gedetailleerd beschreven in de tekeningen en montage-instructies die bij de trap worden geleverd.

Natuurlijk wordt de trap specifiek voor jouw bouwproject gebouwd met de nodige platformhoeken om de uitgang in de gewenste positie te zetten.

PLATFORMS

LANDINGEN

VERBINDINGSSTAP

Beschermende kooien

In omgevingen waar regelmatig kinderen aanwezig zijn of waar het risico op ongewenste toegang bestaat, kun je een veiligheidskooi op je trap plaatsen om de toegang tot de wenteltrap te voorkomen. Afhankelijk van uw wensen kunnen beschermkooien er verschillend uitzien en verschillende hoogtes hebben. Standaard produceren we de kooi als een afgeronde kwartkooi van traliewerk, maar kooien die verankerd zijn aan de grond komen ook voor. Deze worden dan buiten de trapconstructie geplaatst.

KWART BESCHERMENDE KOOI

AARDING AANGESLOTEN VEILIGHEIDSKOOI

We gebruiken cookies om gegevens te verzamelen voor het verbeteren van de gebruikerservaring, het analyseren van sitegebruik en marketingdoeleinden. Bekijk ons privacybeleid