Opties voor spiltrap premium

We gebruiken standaardcomponenten voor een rationele productie, wat resulteert in een goede prijs en een constant hoge bouwkwaliteit. De trappen worden natuurlijk specifiek voor uw gebouw en uw eisen op maat gemaakt.

De onderdelen die een Eurostair® spiltrap bestaat uit zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen. Je kunt hieronder onder elke categorie meer lezen over de opties voor elk onderdeel.

Stapoppervlakken

Onze treden voor de premium spiltrap hebben een speciaal ontworpen boutsysteem dat zorgt voor een zeer stevige en elegante verbinding tussen de trede en de paal. De treden worden geleverd met hun eigen 3D-geprinte bodemplaat die de trapstructuur verbergt.

Hieronder tonen we enkele voorbeelden van hoe de treden eruit kunnen zien. Neem contact met ons op voor meer informatie en hulp bij het kiezen van de trede voor de premium spiltrap.

Eikenhout

Walnotenhout

tapijt

Cement

STEEN

Leuningen

We bieden verschillende luchtige leuningontwerpen die speciaal ontworpen zijn voor gebruik binnenshuis. Ze maken de trap licht en minder volumineus en zorgen ervoor dat de trap de blikvanger is in elke kamer. Met poedercoating kunnen we de leuning in elke RAL-kleur kleuren, waardoor je een op maat gemaakt meubelstuk van hoge kwaliteit krijgt voor je project.

Plaatwerkpanelen

Gatenpatroon 50 mm diameter

Gatenpatroon 40 mm diameter

Gatenpatroon 30 mm diameter

50mm x 50mm raster

40mm x 40mm raster

30mm x 30mm raster

LEUNING MET POEDERCOATING

LEUNING OP MIDDENBUIS

BINNENLEUNING IN EIKEN

BINNENLEUNING IN WALNOOT

We gebruiken cookies om gegevens te verzamelen voor het verbeteren van de gebruikerservaring, het analyseren van sitegebruik en marketingdoeleinden. Bekijk ons privacybeleid