Premium - op maat gemaakte rechte trappen voor gebruik binnenshuis

Eurostair® levert stalen trappen voor industrie, kantoren, woningen en openbare gebouwen. Rechte trappen worden gebruikt om van de ene verdieping naar de andere te gaan. Eurostair® Rechte trappen worden gebouwd volgens jouw wensen en de eisen die je stelt aan het uiterlijk en de functie van de trap.

Samen met onze verkoopmedewerkers en ingenieurs maken we de beste trapoplossing voor jouw specifieke project. We achterhalen de behoeften van je trap en vinden de beste oplossing, de beste plaatsing, de beste functie en het mooiste trapontwerp.

De trapbomen worden gekozen op basis van de trapbelasting, breedte, hoek en het bereik van de trap. Onze ingenieurs maken een 3D-tekening zodat je gemakkelijk kunt visualiseren hoe je trapoplossing eruit zal zien in je woning.

Premium trap voor woningen of openbare gebouwen

Eurostair® Premium rechte trappen kunnen worden geleverd in verschillende standaardontwerpen of volledig op maat gemaakt. De rechte trappen bestaan uit trapbomen, platformen, treden, leuningen en eventuele steunpoten. Uitgewerkte constructies maken de trap eenvoudig te monteren. Treden zijn verkrijgbaar in rooster, geperforeerde plaat of gladde plaat geschikt voor tapijt, hout of steen.
Onze trappen volgen de normen binnen de Europese Unie en hebben een CE-markering. We bieden veel opties voor ontwerp en materiaal als je een trap op maat wilt.
Neem contact met ons op voor meer informatie.

+
+
+
+
+

Opties voor premium rechte trap

De meeste onderdelen van een rechte trap bestaan in verschillende varianten, zodat ze bij jouw trapoplossing passen. Er zijn meer opties dan degene die we hier presenteren. Neem contact met ons op voor meer alternatieven.

Stapoppervlakken
Railing modellen
Leuningen
Stringers
Oppervlaktebehandeling
Kleur
INSPIRATIE
Laat je inspireren door onze producten

Systeemtrappen - eenvoudig en snel te installeren.

Als je een individueel ontwerp wilt voor je businesstrapdan zijn wij net zo'n geschikte contactpartner als voor systeemtrapdie snel en eenvoudig kan worden geïnstalleerd. De voordelen zijn overtuigend:

  • Gestandaardiseerde onderdelen: Systeemtrap bestaan uit gestandaardiseerde onderdelen zoals treden, leuningen, handrails en palen. Deze componenten worden aangeboden in verschillende maten en materialen, wat de selectie en configuratie vereenvoudigt.
  • Installatiegemak: Omdat systeemtrappen bestaan uit geprefabriceerde onderdelen, zijn ze sneller en gemakkelijker te installeren dan op maat gemaakte trappen.
  • Flexibiliteit: ondanks het gebruik van gestandaardiseerde componenten, systeemtrappen bieden vaak enige flexibiliteit in termen van ontwerp en aanpassing aan specifieke vereisten. Dit maakt het mogelijk om ze aan te passen aan verschillende kameromstandigheden.
  • Kostenefficiëntie: het gebruik van systeemtrappen kan meestal kostenefficiënter zijn dan de bouw van een trap op maat, vooral bij grote bouwprojecten.
  • Voldoet aan normen: hoge kwaliteit systeemtrap voldoen aan de huidige bouwverordeningen en veiligheidsnormen om de veiligheid van de gebruiker te garanderen.
  • Onderhoudsgemak: omdat de afzonderlijke onderdelen van systeemtrap gemakkelijk toegankelijk zijn, kunnen onderhoudswerkzaamheden zoals reparaties of reiniging relatief gemakkelijk worden uitgevoerd.

Business trap voor jou gemaakt

Hebben we je al kunnen overtuigen met de voordelen van systeemtrappen of heb je liever een individuele zakelijke trap? Dan zijn wij de juiste partner voor jou. Of het nu voor binnen of buiten is, je kunt onze businesstrap naar jouw wensen. Daarbij heb je inspraak op tal van gebieden, zoals het leuningmodel, het trapoppervlak, de leuningen, de trapbomen, de oppervlaktebehandeling en last but not least de kleur. Bekijk de vele opties hier op onze site en zie wat jouw zakelijke trap eruit zou kunnen zien.

Bedrijfstrappen en systeemtrappen van professionals

Of je nu kiest voor businesstrap of systeemtrapBij ons krijg je altijd de beste kwaliteit. We zijn al jaren een van de grootste trappenfabrikanten van Europa en kunnen jou zeker ook helpen. Of het nu rechte trappen of wenteltrappenDoe vandaag nog je aanvraag, dan vinden we ook voor jouw gebouw de juiste oplossing. Je kunt ook direct online een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. We kijken ernaar uit u te leren kennen.

We gebruiken cookies om gegevens te verzamelen voor het verbeteren van de gebruikerservaring, het analyseren van sitegebruik en marketingdoeleinden. Bekijk ons privacybeleid