Opties voor rechte trappremie

Onze kracht is een optimaal ontwerp van producten voor eenvoudige en snelle montage. Leuningmodellen, tredevlakken, leuningen en trapbomen zijn verkrijgbaar in een grote selectie en kunnen volledig op maat worden gemaakt op basis van jouw wensen. Je kunt hieronder onder elke categorie meer lezen over onze verschillende opties voor onze premium rechte trap.

Stapoppervlakken

We maken een stalen frame om de belasting te dragen en je trapoppervlak te bevestigen. Hieronder tonen we enkele verschillende voorbeelden van hoe de treden eruit kunnen zien. Neem contact met ons op voor meer informatie en hulp bij de keuze van je trede voor de rechte premium trap.

Granieten tredeoppervlak

Houten trapoppervlak

Glazen trede oppervlak

Betonnen treden

Stapoppervlak tapijt

Stapoppervlak kunststof mat

SPOORMODELLEN

Onze leuning voor de rechte premium trap is verkrijgbaar in verschillende versies en kan naar wens worden aangepast. Naast onze industriële leuning en kindveilige leuning (die je op onze standaardtrap vindt), bieden we ook leuningmodellen met glascassettes, plaatstaal en rastergaas. Als klant bepaal je zelf het ontwerp en de hoogte van de leuning.

Geperforeerde plaatstalen reling

Gekartelde netreling

Leuning in glas

Leuningen

Onze leuningen kunnen worden geleverd voor montage aan de muur of als interne leuning op de trap of platformleuning. Houten leuningen kunnen op elke trap of platformleuning worden geïnstalleerd en zijn gemaakt van massief hout.

Gepoedercoate leuning

Houten leuning

Gepoedercoate dubbele binnenleuning

Binnenste leuning met poedercoating

Houten binnenleuning

Stringers

Gepoedercoate trapbomen zijn verkrijgbaar in plat staal en U-profielen voor onze premium trappen. De trapboom wordt bepaald op basis van factoren zoals de belasting van de trap, de breedte, de hoek en de uitlijning. Onze ontwerpers helpen je de juiste te vinden.

PLATSTALEN TRAPBOOM

U-BALK LANGSLIGGER

We gebruiken cookies om gegevens te verzamelen voor het verbeteren van de gebruikerservaring, het analyseren van sitegebruik en marketingdoeleinden. Bekijk ons privacybeleid