ONTWERP EN FUNCTIE

Rechte trappen worden zowel binnen als buiten gebruikt. De functie van een trap - veilig van de ene naar de andere verdieping gaan - is gebaseerd op gedetailleerde berekeningen van treehoogtes en belastingen. Maar het ontwerp van de trap wordt door veel meer factoren beïnvloed. Onze kracht is een mooi ontwerp met aandacht voor functie en details. Onze ontwerpers evalueren dit in onze 3D-tekenprogramma's en komen altijd met duidelijke visuele oplossingen die het voor jou als klant gemakkelijker maken om te begrijpen waarom onze trapoplossingen de beste zijn.

3D-MODELLEN

Bij Eurostair® vinden we het belangrijk om onze klanten moderne technische oplossingen te kunnen bieden. Daarom werken we met moderne tekenprogramma's voor maximale efficiëntie en betrouwbaarheid tijdens het hele proces. We werken met geavanceerde 3D-programma's waarmee je als klant kunt zien hoe je trap eruit zal zien in je woning. We produceren 3D-modellen van de trappen die kunnen worden gebruikt om ervoor te zorgen dat de trap aan je verwachtingen voldoet. Naast 3D-modellen leveren we ook gedetailleerde tekeningen waarop je de trap vanuit verschillende hoeken kunt zien, alles om er zeker van te zijn dat de trap eruit zal zien zoals je verwacht.

AANGEPASTE TRAP

Onze rechte trappen hebben veel keuzes wat betreft de verschillende onderdelen van de trap. Er zijn verschillende alternatieven voor leuningen, treden, oppervlaktebehandeling en handgrepen. Je kunt kiezen uit alles van een standaard industriële leuning tot een glazen leuning. Of een industrietrede tot een trede met een houten oppervlak. Elke rechte trap wordt individueel geproduceerd en is dus uniek en specifiek op maat gemaakt voor jouw trapoplossing. Op basis van jouw wensen en voorkeuren helpen we je de trap te ontwerpen die aan jouw behoeften voldoet.

We gebruiken cookies om gegevens te verzamelen voor het verbeteren van de gebruikerservaring, het analyseren van sitegebruik en marketingdoeleinden. Bekijk ons privacybeleid