EN1090 / EN1090 / ISO 9001 / ISO 14001

Eurostair Spiltrappen

Spiltrappen van Eurostair zijn het resultaat van vernieuwend denken en een innovatieve productontwikkeling.
Met een modern ontwerp en slimme functies bieden wij een veilige en flexibele spiltrap waarop u kunt vertrouwen. Onze spiltrap is geschikt voor binnen en buiten. Als evacuatietrap en nooduitgang kan hij levens redden en hij doet tegelijkertijd dienst als transportroute in de industrie of als een functioneel interieurelement.

LICHT EN STERK
De Spiltrappen zijn gemaakt van ultrasterk staal, wat de trappen een lager gewicht geeft, terwijl ze toch net zo sterk blijven. Het geringe gewicht draagt bij aan een eenvoudigere montage. Door onze keuze voor moderne materialen is ons energieverbruik lager en ontzien we het milieu. Ultrasterk staal en een unieke, thermische verzinkte constructie met een uitstekende bescherming tegen corrosie resulteren in een spiltrap waarop u kunt vertrouwen.


DOORDACHTE VEILIGHEID
Onze Spiltrappen zijn vaak een essentiële evacuatieroute en het spreekt voor zich dat u als klant zich op al onze producten volkomen veilig voelt. Onze Spiltrappen zijn voorzien van een kwaliteitsgarantie en gecontroleerd volgens geharmoniseerde Europese (bouw)normen en brandklassen.


PRECIES ZOALS U WILT
De Spiltrappen worden gebouwd van standaardcomponenten, wat talloze variaties mogelijk maakt, bijvoorbeeld als het gaat om de treehoogte, het aantal treden per omwenteling, het type reling en de oppervlaktebehandeling. Uiteraard kan de spiltrap zowel linksom als rechtsom draaien. Als u een trap nodig heeft die beveiligd is tegen binnendringen, dan kunt u kiezen voor onze veiligheidskooi (van roostermateriaal) met afsluitbare deur.


GROOT TOEPASSINGSBEREIK
Onze Spiltrappen worden gebruikt voor elk type gebouw, zowel binnen als buiten.
Het gebruikelijkste toepassingsgebied voor onze spiltrap is als evacuatieroute voor bouw en industrie. Of het nu om een extra ingang naar de bovenverdieping of een nooduitgang gaat, wij hebben praktische oplossingen voor u.

 

EEN BETROUWBARE PARTNER VAN BEGIN TOT EIND
Onze verkopers en ons constructieteam begeleiden u op het complete traject van idee tot levering. Zij helpen u de beste en voordeligste oplossingen te ontwikkelen, waarbij de begrippen service en veiligheid altijd centraal staan. Wij helpen u met meten, bouwtekeningen, vervoer en montage.