Opties voor rechte trap standaard

Leuningen, tredevlakken en leuningen zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen en worden door jou gekozen op basis van de toepassing en omgeving waarvoor je de trap wilt gebruiken. We bouwen en produceren trappen en platformen op maat volgens jouw eisen.

Een rechte trap kan zowel binnen als buiten worden geplaatst. Binnenshuis kan een goed ontworpen trap de hele ervaring van de kamer veranderen omdat leuning, oppervlaktebehandeling en tredeoppervlak ontworpen kunnen worden in overeenstemming met je andere interieurs.

Stappen

Het tredeoppervlak en het platformoppervlak voor rechte trappen zijn gemaakt van gelaste geperste roosters, geperste roosters, traanplaten of glad plaatstaal. Ons gatenpatroon in de trede komt overeen met het gatenpatroon van de grootste fabrikant van Noord-Europa. Dit betekent dat als je alleen treden nodig hebt, je die ook bij ons kunt kopen. Dit betekent dat je niets fundamenteel aan de trap hoeft te veranderen.

Persgelaste roostertreden

Scheurplaat

STAP ZIJAFMETINGEN

Leuningen

De leuningen zijn verkrijgbaar in een industriële of kindveilige uitvoering met een hoogte van 1100 mm. Alle trappen zijn standaard EN1461 gegalvaniseerd, maar kunnen ook gepoedercoat geleverd worden.

Industriële reling

Kindveilige reling

Binnenste leuning

Eurostair® Rechte trappen kunnen worden uitgerust met een binnenleuning. Deze wordt onder de gewone leuning geplaatst om de toegankelijkheid voor bijvoorbeeld kinderen te vergroten. De oppervlaktebehandeling en de keuze van de leuning worden vaak bepaald door de vraag of de trap binnen of buiten moet worden geplaatst, waar hij kan worden blootgesteld aan weersinvloeden.

Gegalvaniseerde binnenleuning

Gepoedercoate binnenleuning

Beschermende kooien

Als de rechte trap in een omgeving moet worden geplaatst waar je ongewenst verkeer tot een minimum wilt beperken of als er kinderen aanwezig zijn, kun je een beschermkooi toevoegen om de toegang tot de trap te voorkomen. Voor onze rechte trappen zijn er twee opties. Eén kooi die aan de trapboom wordt gemonteerd en de andere kooi is met de grond verbonden en wordt losgekoppeld van de trap.

Kooi op de stringer

Met massa verbonden kooi

Stringers

Samen met onze ingenieurs kiezen we het type trapbomen voor je rechte trap op basis van de belasting die de trap moet weerstaan. De opening, breedte en hoek van de trap spelen ook een rol bij de keuze van de trapboom. We zorgen ervoor dat de trap voldoet aan de Eurocodes en bezorgen je altijd vooraf een 3D-tekening met het ontwerp van de rechte trap.

Platte stalen langsligger

U-balk langsligger

We gebruiken cookies om gegevens te verzamelen voor het verbeteren van de gebruikerservaring, het analyseren van sitegebruik en marketingdoeleinden. Bekijk ons privacybeleid