EN1090 / EN1090 / ISO 9001 / ISO 14001

Over ons

ALS ELKE TREDE TELT
Wij van Eurostair houden van uitdagingen. Durf en innovatie staan bij ons altijd centraal. Wij maken en verkopen rechte trappen, Spiltrappen, modulaire platformen en roostervloeren voor gebruik binnen én buiten. Onze producten zijn doortrokken van functionele en flexibele oplossingen met een innovatief Zweeds ontwerp.


ONZE PRODUCTEN ZIJN OVERAL TEGEN BESTAND
Wij gebruiken een modern ultrasterk staal om producten te maken die lang meegaan. Jaar na jaar. Bovendien ontziet dit materiaal het milieu. Dat vinden wij belangrijk. Op dezelfde manier als dat we prioriteit geven aan een hoge kwaliteit in het hele proces. Als klant wilt u zich altijd en overal veilig voelen. Van productie tot distributie.
Wij zijn uiteraard ISO-gecertificeerd voor zowel kwaliteit als milieu.


BIJ ONS KUNT U TERECHT MET EXACT UW WENSEN.
Wij durven een stapje verder te denken. Samen realiseren we een groot aantal mogelijke varianten, met onze standaardcomponenten als basis. Voor ons is de trap een belangrijk en centraal element van een modern interieur en een doorslaggevend veiligheidselement bij een evacuatie.


TRAPPEN VOOR HEEL EUROPA
In 1998 maakten we onze eerste trap. En nu zijn we een van de toonaangevende fabrikanten van Spiltrappen in Scandinavië. Bovendien hebben we een aantal belangrijke stappen gezet op de verdere Europese markt. Ons hoofdkantoor staat in Karlstad, onze productie vindt plaats in Säffle en we hebben verkoopkantoren in Stockholm, Oslo, Kopenhagen en Emsdetten (Duitsland). Samen voorzien we heel Europa van de producten van Eurostair.