EN1090 / EN1090 / ISO 9001 / ISO 14001

Treden en treeoppervlakken voor spiltrappen

De gebruikelijkste trappen van een Eurostair-spiltrap zijn treden met een rooster. Deze treden hebben een afgeschuind profiel aan de zijkant en een afgeronde buitenkant. Het bevestigingsdeel van de trede bestaat uit een bevestigingsplaatje met sleutelgatophanging. De ruimte tussen rooster en bout biedt voldoende ruimte voor een vaste sleutel. De bout wordt in de centrale buis geschroefd en de trede wordt erop geschoven via het sleutelgat. Een eenvoudig principe, dat de montage aanzienlijk vereenvoudigt.

De treden kunnen worden gecompleteerd met een veiligheidsvoorkant ten behoeve van een extra antislipbeveiliging en een contrastmarkering om de niveauverschillen visueel te versterken. De trede is 100 mm hoog, wat de trap met een treehoogte tot 200 mm en in combinatie met kindveilige leuningstijlen kindveilig maakt. Onze trappen hebben doorgaans treehoogten van 170 tot 200 mm

Treeoppervlakken

Trede voor spiltrap met rooster 33x50 mm
Onze standaardtrede bestaat uit een lasgeperst rooster van 33x50 mm en deze is geschikt voor de meeste gebruiksterreinen waar een goede doorlaat gewenst is. Sneeuw valt er gemakkelijker doorheen en deze trede is eenvoudig schoon te houden.

Trede voor spiltrap met rooster 33x11 mm
33x11 is een lasgeperst rooster met een kleinere maasopening voor omgevingen waar het gevaar bestaat dat er voorwerpen vallen of hakken blijven steken.

Trede voor spiltrap met traanplaat
De traanplaat is volledig dicht met een traanpatroon dat voor een goede waterafvoer en een doeltreffende antislipbeveiliging zorgt. Hij is eenvoudig schoon te houden, aangezien er geen groeven zijn waar zich water of vuil kan ophopen. In de winter is er minder kans op ijsvorming.

Trede voor spiltrap met staalplaat
Trede van staalplaat met 3 mm verzinking met het oog op het leggen van een mat of een houten trede.

Trede voor spiltrap met gatenvloer
spiltraptreden met gatenvloer hebben een plaatoppervlak met van een kraag voorziene openingen, die samen met een aantal kleinere gaten voor het afvoeren van water van het rooster voor een antislipbeveiliging zorgen. Dat zorgt ook voor een effectieve antislipbeveiliging.