EN1090 / EN1090 / ISO 9001 / ISO 14001

Oppervlaktebehandeling van spiltrappen.

De spiltrappen zijn gemaakt van ultrasterk staal, dat ervoor zorgt dat de spiltrap een lager gewicht heeft, terwijl de sterkte gelijk blijft. Het geringe gewicht draagt bij aan een eenvoudiger montage. Door onze keuze voor moderne materialen is ons energieverbruik lager en met onze manier van fabricage ontzien we het milieu. Ultrasterk staal en de unieke, thermische verzinkte constructie met een uitstekende bescherming tegen corrosie resulteren in een spiltrap waarop u lange tijd kunt vertrouwen.

Thermische verzinkte spiltrap
Thermische verzinking is een bijzonder effectieve methode om een spiltrap tegen roest te beschermen. Deze geeft een grijze tint die op natuurlijke wijze in de meeste omgevingen opgaat. Alle spiltrappen van Eurostair worden standaard thermisch verzinkt geleverd conform SS EN ISO 1461:2009.

Poedergelakte spiltrap
Poederlak de spiltrap in een RAL-kleur naar keuze, uitstekend geschikt wanneer de spiltrap moet worden afgestemd op de kleur van het gebouw, de omgeving of wanneer u een visueel contrast wilt creëren.

Poedergelakte spiltrappen kunnen worden geleverd met slechts een poedergelakt oppervlak als bescherming tegen corrosie of als combinatie - thermische verzinking en poedergelakt.

Thermisch verzinkte en poedergelakte spiltrap
De thermisch verzinkte spiltrap kan uitstekend poedergelakt worden.
De spiltrap wordt standaard thermisch verzinkt en poedergelakt wanneer u naast de mogelijkheid van andere kleuren tevens een versterking van de reeds goede corrosiebescherming van het zink wenst.

  • spiltrappen met thermische verzinking als oppervlaktebehandeling worden aanbevolen als spiltrappen binnens- én buitenshuis.
  • spiltrappen met zowel poederlak al thermische verzinking als oppervlaktebehandeling worden aanbevolen als spiltrappen binnens- én buitenshuis.
  • spiltrappen met uitsluitend poederlak als oppervlaktebehandeling worden aanbevolen als spiltrappen binnenshuis.

De normale levensduur van een spiltrap van Eurostair is circa 50 jaar. Enige variatie naar boven en beneden is echter mogelijk. Luchtverontreiniging en zout water zijn bijvoorbeeld factoren die van invloed kunnen zijn op de levensduur.