EN1090 / EN1090 / ISO 9001 / ISO 14001

Leuning van spiltrappen

De leuning van een spiltrap van Eurostair bestaat uit leuningdelen van buizen die aan de leuningstijlen worden gemonteerd (overspannen 3, 4 of 5 treden). Dankzij de verbindingsbus, die de leuningdelen aan elkaar verbindt, kunt u de leuning zonder belemmeringen met uw hand volgen, d.w.z. zonder dat u de leuning bij traplopen hoeft los te laten.

De leuning heeft een diameter van 42,2 mm en is net als de rest van de trap verkrijgbaar in een onbehandelde, thermisch verzinkte, poedergelakte en thermisch verzinkte/poedergelakte uitvoering.

Verbindingsbus
Om de leuning aaneen te koppelen, gebruiken we een unieke en eenvoudig te monteren verbindingsbus, die voor een stabiele en eenvoudige buisverbinding zorgt, met nauwelijks merkbare verbindingen die buis aan buis liggen.

Bevestiging aan de grond
Het onderste deel van de leuning is ook een steun op de grond. Helemaal onderaan zit een verstelbare voet die aan de grond/vloer wordt verankerd.

Binnenleuning / Leuning op centrale buis
Spiltrappen met een grote straal kunnen worden voorzien van een binnenleuning als goede extra steun om vast te houden bij bijv. tegenliggers op de trap, wanneer de treden het dichtst bij de centrale buis een geringere diepte hebben. De binnenleuning wordt op de centrale buis geplaatst.

Extra leuning
Leuning die binnen de leuningstijlen wordt gemonteerd. Eurostair heeft een standaardhoogte van 900 mm. De extra leuning geeft onder meer kinderen en kleinere mensen extra steun.