EN1090 / EN1090 / ISO 9001 / ISO 14001

Kwaliteit

KWALITEIT
Bij Eurostair maken doordachte kwaliteitsinspanningen op natuurlijke wijze deel uit van alle processen. Daarbij willen we steeds beter worden, steeds een stapje verder gaan. Of het nu ons milieubewustzijn, onze systemen voor traceerbaarheid en productie- en leveringscontrole of belangrijke certificaten betreft.

EEN DUIDELIJKE VERANTWOORDELIJKHEID VOOR HET MILIEU
Ons milieubewustzijn is een natuurlijk onderdeel van onze dagelijkse werkzaamheden. Wij streven voortdurend naar een lager energieverbruik en een geringer effect van onze werkzaamheden op het milieu. Wij meten en beoordelen onze werkmethode met enige regelmaat en wij zorgen er actief voor dat wij aan de geldende milieuwetgeving voldoen.

CERTIFICATEN MET FOLLOW-UP
Eurostair is ISO-gecertificeerd voor zowel kwaliteit als milieu. Dat waarborgt dat wij voortdurend verbeteringen doorvoeren, met een follow-up in de vorm van regelmatige interne en externe revisies, om de kwaliteit van onze producten en activiteiten te garanderen.

 

Hier kunt u onze ISO 9001, ISO 14001, ISO 3834 en EN 1090-certificaten, typegoedkeuringsbewijs 0563 en bouwproductiecertificaat 0639 downloaden.